Sve kategorije
EN

Početna> Vijesti

Najbolji crveni tepih

Vrijeme: 2021-12-13 Hits: 77

2

Crvena boja označava sreću, sreću i hrabrost.

Malo znanja o crvenom tepihu

Tip tkanine
Postoji mnogo vrsta tkanina koje se mogu koristiti za izradu tepiha, uključujući vunu, pamuk, jutu, sisal, morsku travu, svilu, sintetiku i akril. Za ovaj tepih, napravljen je od 45% pamuka, 55% poliestera, koji je jedan od najprodavanijih na Amazonu.

tačaka
Osim tkanine, trebali biste uzeti u obzir liniju tepiha i broj igala. Broj linija je broj uboda napravljenih po kvadratnom inču, dok je broj igala broj petlji u pređi. Veći broj ukazuje na kvalitetniji tepih s gušćim i čvršćim tkanim vlaknima.

Kategorije i oblici
Bez obzira na vrstu tepiha, može se klasificirati prema različitim namjenama
Tepisi su obično unutrašnji tepisi napravljeni od vune ili sintetičkih tkanina. Ovi tepisi su uobičajeni akcenti u dnevnim sobama, trpezarijama, kancelarijama i spavaćim sobama.
Vanjski Tepisi i otirači se obično prave od sintetičkog materijala koji se zove polipropilen. Ovi tepisi su izdržljivi i napravljeni da izdrže izlaganje prljavštini, kiši i drugim štetnim elementima.
Tepisi za kupatilo i kuhinju su manji od prostirki i obično su napravljeni od sintetičkih materijala ili materijala sličnih gumi. Ovi tepisi su napravljeni da odbijaju vodu.
Trkači su prostirke kratke širine, ali velike dužine. Krase hodnike i stepeništa.

Napomena:
Ako imate još neki zahtjev, kliknite na www.kareer.com, u googleu, mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku.